0 toodet ustukorvis

Konstruktor HAMMASRATTAD

78,95€ Laos

See väga mahukas 150-osaline värviliste pöörlevate hammasratastega ehituselementide komplekt annab laia pinna väikeste inseneride loovusele ehituskunstis, pannes proovile nende praktilise käeosavuse. Nii et olge valmis kinnitama need tugevad plasttükid oma õigele kohale ja looma selle insenerimänguga midagi hämmastavat. Veelgi fantaasiarikkama ehitustegevuse võimalikuks tegemiseks ühilduvad siinsed ehitusdetailid kõigi teiste „Gears! Gears! Gears!“ komplektidega.
Mäng nõuab ja arendab erinevaid peenmotoorseid ja vaimseid võimeid, nagu silmade ja käte koordinatsioon, ruumiliste suhete ja värvide visuaalne tajumine, loovus jm.Seda kõike läbi erinevate tegevusliikide, nagu loendamine, sorteerimine, kokkusobitamine, mustrite loomine jne. Ergutab ja arendab mõttetööd: probleemide lahendamise-, põhjuse ja tagajärje analüüsimise-, ja kriitilise mõtlemise võimet.
Sisaldab: 66 värvilist hammasratast (sinine, roheline, oranž, punane, lilla), 36 risttahukakujulist sammast, 31 kuuesuunalist telge, 8 sambaühendust, 7 alusplokki, 2 vända käepidet, 1 plastikust hoiuruum ja tegevusjuhend.
Mõeldud lastele vanuses 3 - 10 eluaastat. NB! Sisaldab väikeseid osi! Ei sobi alla 3-aastastele!



Tootekood: LER-9164

Lisa ostukorvi

Sarnased tooted