0 toodet ustukorvis

Tegelaskujukesed

Disney - Pinocchio ja meister

15,98€ 13,81€ Laos

Pinocchio 4,2 x 3,9 x 6,9 cm, meister 4,6 x 2,1 x 7,4 cm
Sobib mängimiseks lastele alates 3-st eluaastast.
BULLYLANDi tõetruud kujukesed muinasjututegelastest ja loomade maailmast aitavad laste mängulisel kujutlusvõimel luua põnevaid seiklusi ja kauneid lugusid: kihutada lõvidega safarile, tantsida lossis printsessidega, taltsutada draakoneid või mängida lasteraamatute kangelastega läbi tuntud lugusid. BULLYLANDi kujud on maalitud käsitsi ja suure armastusega. Kujukeste valmistamisel on kasutatud PVC- ja plastifikaatorivaba granulaati (TPE), mis ei kahjusta tervist ega keskkonda. Kõik tooted vastavad mänguasjade ohutuse direktiivile 2009/48/EG (alt EN71).
Puunikerdajal nimega Geppetto on südamesoov luua „tõeline poiss“. Ta paneb oma nikerdatud puunukule nimeks Pinocchio. Ühel õhtul ilmub haldjas ja muudab puunuku elavaks. Meister Geppetto ja teiste "Pinocchio" tegelastega saab luua värvika ja seiklusliku mängumaailma.
Itaalia kirjaniku Carlo Collodi 1883. aastal ilmunud lastejutustuse „Pinocchio seiklused“ põhjal tehtud filmidest on tuntuim Walt Disney 1940. aastal valminud täispikk animafilm "Pinocchio".
Vene kirjanik Aleksei Tolstoi kirjutas selle idee najal lasteraamatu "Kuldvõtmeke ehk Buratino seiklused" 1936. aastal.



Tootekood: 12399/2

Lisa ostukorvi

Sarnased tooted